Inhimillinen IT-projekti - lataa opas

Westenergy Oy

  • toiminnan kokonaisvaltainen digitalisointi

Rutiinitehtävät roskiin toiminnan digitalisoinnilla

Westenergy halusi uudistaa intranet-ratkaisuunsa, sillä se oli vanhanaikainen ja yksisuuntainen viestintäkanava, jonka tiedonhakutoiminnot olivat puutteelliset. Asiakasyritys halusi lähteä kehittämään uutta tietoturvallisempaa ratkaisua, joka tukisi yrityksen toiminnan kokonaisvaltaista digitalisointia.

 

Asiakkaalle lähdettiin kehittämään Sopivin 365 -liiketoiminta-alustan avulla ratkaisua, jonka johdosta toiminta on suoraviivaistunut ja arkiset perustehtävät on saatu automatisoitua. Sopivin 365 hakee eri järjestelmissä sijaitsevan tiedon näppärästi yhden käyttöliittymän alle. Kysessä on Westenergylle täysin räätälöity kokonaisuus, jonka laajuus on yllättänyt asiakkaankin.

 

Sopivin 365 on liiketoiminnan haasteiden mukana elävä järjestelmä. Myös Westenergyn ratkaisua kehitetään yhdessä eteenpäin, sillä sitä käyttäessään asiakasyrityksessä löydetään jatkuvasti asioita, joiden tuominen samalle alustalle helpottaa toimintaa.

Tutustu myös Westenergylle tuottamaamme tuntikirjausjärjestelmään.

Uusi järjestelmä tarjoaa asiakkaalle mm.

 

  • Rutiinitehtävien automatisoinnin
  • Kaiken tärkeän tiedon yhdessä järjestelmässä
  • Toimivat hakutoiminteet
  • Huippuluokan tietoturvan
Sellaiset ”miksi mun pitää tehdä tää joka päivä ” -jutut on saatu karsittua. Turha työ on vähentynyt ja sitä myötä työtyytyväisyyskin kohentunut.

Niklas Séren, projekti-insinööri, Westenergy Oy

Westenergy Oy Ab on uuden sukupolven kiertotalousyritys, joka jalostaa jätettä sähköksi, kaukolämmöksi ja uusiomateriaaleiksi. Laitoksen tuottamalla energialla on paikallisesti suuri ympäristövaikutus vähentäen fossiilisten polttoaineiden tarvetta energiantuotannossa. Laitoksen tuotanto kattaa noin 42 prosenttia Vaasan alueen kaukolämpötarpeesta. Tuottamalla maanrakennusmateriaalia ja kierrätysmetalleja sekä olemalla aktiivisesti mukana kehittämässä kiertotaloutta toiminta-alueellaan Westenergy on luomassa puhtaampaa ja kestävämpää tulevaisuutta.

westenergy.fi

Category
Laadunhallinta, Toiminnan digitalisaatio, Tuotannon tuki