Inhimillinen IT-projekti - lataa opas

Yritys

Teknologian tehtävä on pitää yksinkertaiset asiat yksinkertaisina

Pilvilampi Software Oy on  oivaltava digitaalisen työn edistäjä ja vahva suomalainen Microsoft 365-asiantuntija. Autamme asiakkaitamme menestymään nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä, jossa tiedon tehokas hyödyntäminen on kynnyskysymys. Teemme sen nopeammin kuin kukaan muu.

 

Meiltä kun kysytään, teknologian tehtävä on pitää yksinkertaiset asiat yksinkertaisina. Me uskomme, että oikea teknologiaratkaisu ei kuormita organisaatiota tai rakenna toiminnan ja ajattelun tunneleita. Me panostamme liiketoiminta-alustamme kehittämiseen, jotta asiakasprojektimme valmistuisivat nopeasti ja mutkattomasti jättäen samalla tilaa uuden oivaltamiselle

 

Työntekijämme ovat kokeneita ja sitoutuneita ICT-alan ammattilaisia, joilla on yhteensä kymmenien vuosien kokemus Microsoftin teknologioista ja ICT-alasta. Vuonna 2016 perustetun ja tasaisesti kasvavan yrityksemme toiminta on vankalla pohjalla, josta jatkuva AAA/AA+ -tasoinen luottoluokitus on osoituksena.

Microsoft 365 -asiantuntija parempien prosessien asialla

 

 

Kehittämäämme Sopivin 365 -liiketoiminta-alustaa hyödyntäen rakennamme  yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja, jotka tehostavat työskentelyä tai mahdollistavat kokonaan uudenlaisia toimintatapoja. Ratkaisemme yksittäisen työtahtia haittaavan pulman tai rakennamme liiketoimintasi rungon.

 

Pilvilammen Sopivin 365 -alustalla ei tuoteta vain ohjelmistoa ohjelmistotarpeeseen vaan oivalluksia tehokkaampaan ja miellyttävämpään työskentelyyn. Kehitämme myös omaa toimintaamme Sopivin 365 – alustan avulla. Tällä tavoin etsimme ja testaamme käytännössä asiakkaillemme parhaimpia ratkaisuja.

Avainhenkilöt

Pia Aspholm

Chief Executive Officer

+358 40 1284 894

pia.aspholm@pilvilampi.fi

Kai Halonen

Chief Technology Officer

Founder

+ 358 44 3200 368

kai.halonen@pilvilampi.fi

Juuso Saikko

Project Manager

juuso.saikko@pilvilampi.fi

Maija Saikko

Project Manager

maija.saikko@pilvilampi.fi

Mari Huuhka

Chief Business Officer

+358 44 530 1562

mari.huuhka@pilvilampi.fi

Nico Kauppila

Senior Software Developer

nico.kauppila@pilvilampi.fi

Juha Mäkelä

Senior Software Developer

juha.makela@pilvilampi.fi

Niko Lehtimäki

Software Developer

niko.lehtimaki@pilvilampi.fi