Chat with us, powered by LiveChat
 

Yritys

Tietohallinnon ketterä kumppani

Kehitämme asiakkaidemme digitaalista työskentelyä otammalla Office 365 -ympäristöstäsi kaiken hyödyn irti.

Pilvilampi Software Oy

Pilvilampi Software Oy on suomalainen ohjelmistotalo, joka tuottaa asiakkailleen lisäarvoa digitalisaatiota hyödyntäen. Toteutamme yhdessä asiakkaan kanssa sähköisiä ratkaisuja, jotka tuovat merkittävää lisäarvoa kustannustehokkaasti ja parhaita käytäntöjä hyödyntäen.

 

Työntekijämme ovat erittäin kokeneita ohjelmistoalan ammattilaisia. Olemme toteuttaneet lukuisia asiakasprojektia sekä suomalaisille että ulkomaalaisille asiakkaille. Tarjoamamme ohjelmistopalvelut ovat ylläpito, konsultointi, määrittely, asennus, konfigurointi, ohjelmointi, integraatiot, migraatiot ja ohjelmistotuki. Toimitamme mitattavia tuloksia valmiiden tuotteiden ja komponenttien avulla – budjetissa ja aikataulussa.

Erikoisosaamisemme

Olemme digitaalisen työn asiantuntija ja autamme asiakkaitamme menestymään jatkuvasti muuttuvassa digitaalisessa maailmassa. Kuuntelemme ja kehitämme yhdessä asiakkaan kanssa ratkaisuja, jotka tehostavat ja tukevat asiakkaan liiketoimintaa moderneja sähköisiä palveluita hyödyntäen.

 

Office 365 -asiantuntija

Autamme sinua saamaan enemmän irti Office 365-ympäristöstäsi. Erikoistumme digitaalisten verkkoratkaisujen toteuttamiseen, ylläpitopalveluihin ja jatkokehitykseen.

Tuotamme asiakkaillemme Office 365 sekä SharePoint –teknologialla toteutettuja ratkaisuja sekä ylläpito- ja tukipalveluita. Varmistamme ylläpidettävien verkkopalveluiden toimivuuden nyt ja tulevaisuudessa.