Inhimillinen IT-projekti - lataa opas

Kauhavan Vuokra-asunnot Oy

Erillisistä exceleistä toiminnan kokonaiskuvaan

Asiakkaalle rakennettiin vuokra-asuntojen ja kiinteistöhuollon toimintojen hallintaan Sopivin 365  -liiketoiminta-alustan avulla. Nyt asiakkaan on selkeästi aiempaa helpompi ylläpitää toimintaa ja tietoa.

 

Sopivin 365 -pohjainen ratkaisu vapauttaa työaikaa ns. rutiinitöistä uusiin tehtäviin. Esimerkiksi sopimuksen luonti suoraan hakemuksesta sopimukseen lyhentää työaikaa merkittävästi. Muistinvaraista tai erillistä listausta vapaista asunnoista ei tarvita, koska sovelluksen tieto on aina ajantasainen. Ylimääräisten, ns. turhien puheluiden määrät ovat vähentyneet, koska kiinteistöhoidolla on käytettävissään vikailmoitukset ja asukkaiden yhteystiedot jatkuvasti mobiilissa.

Uuden järjestelmän tuli tarjota asiakkaalle:

  • vuokra-sopimusten laatimisen suoraan hakemuksesta
  • aina ajantasaisen asukasrekisterin
  • vapaiden asuntojen web-näkyvyyden helpon päivityksen
  • vikailmoitukset, jotka välittyvät suoraan kiinteistönhoidolle
  • mobiilisti toimivan kokonaisuuden
Paljon turhanpäiväistä räppäämistä tietokoneella jää pois, kun oleelliset asiat on järjestelmässä kiteytetty. Kaikki aiemmin Word-asiakirjoissa oleva tieto on nyt hallittavasti kytkettynä omiin kohteisiinsa. Aiemmin kiinteistöpuolesta ei ollut minkäänlaista rekisteriä vaan ainoastaan erinäisiä Excel-taulukoita, joiden päivitettävyys ja luettavuus oli erittäin heikolla tasolla. Nyt kaikki kiinteistön oleelliset ja ennen kaikkea suodatettavat tiedot voidaan kirjata suoraan järjestelmään, joka on 24/7 kaikkien asianosaisten saatavilla.

Markku, Sippola, Kauhavan Vuokra-Asunnot Oy

Kauhavan Vuokra-asunnot Oy tarjoaa asumisen vaivattomuutta ja mukavuutta kaupungin kaikissa taajamissa, joista löytyvät läheltä myös kaikki päivittäiset peruspalvelut.
kauhavanvuokra-asunnot.fi 

Category
Vuokra-asunto- ja kiinteistöhallinta