Inhimillinen IT-projekti - lataa opas

Miksi Sopivin 365

Yksinkertaistamme yrityksesi arkea

Mitä Sopivin 365 tarjoaa?

Sopivin 365 -liiketoiminta-alusta mahdollistaa tarpeeseesi mukautetut ja salamannopeasti toteutetut ratkaisut yrityksesi tiedonhallintaan. Se korvaa excelit, paperilomakkeet ja ruutuvihot. Me valjastamme alustan tukemaan mitä tahansa toimintoa juuri sillä tavalla kuin sinä eniten tarvitset, esim.

  • Rutiinitehtävien automatisointi
  • Tiedon näppärä järjestäminen, jalostaminen ja jakaminen
  • Dokumenttien tulostus, esim. nopea ja näyttävä tarjous nappia painamalla
  • Automaattiset hälytykset sähköpostiin
  • Monipuoliset käyttäjäoikeudet
  • Aina mobiilisti toimiva järjestelmä

Sopivin 365 -liiketoiminta-alustalla voidaan tehostaa toimintoja, avata pullonkauloja ja toteuttaa monenlaisia ratkaisuja tiedon ja toiminnan järjestämiseen sekä kehittämiseen. Tässä muutamia esimerkkejä:

Asiakkuudenhallinta ja CRM

Sopimustenhallinta

Projektienhallinta ja tuntikirjaukset

Myynninhallinta ja tarjoustyökalu

Rekisterit ja tietokannat

Teollinen internet ja datan kerääminen

Tieto ruotuun nopeammin kuin koskaan

Organisaatioilla on monesti käytössä useita tapoja tallentaa, jakaa ja käsitellä tietoa. On pilvipalvelujärjestelmiä, exceleitä verkkolevyillä, paperilomakkeita ja kyllä, jopa niitä ruutuvihkoja. On siis myös tilanteita, joissa esim. asiakkaaseen liittyvät eri tiedot eivät milloinkaan kohtaa. Tiedon pirstaloituneisuus hankaloittaa hyödynnettävyyttä, luo turhia tietoturvariskejä ja pahimmassa tapauksessa jäytää asiakkaan palvelukokemusta. Sopivin 365 ratkaisee tämän.

Kuinka se toimii?

Tuomme kaiken haluamasi tiedon yhteen käyttöliittymään, jonka eri osioille määrittelet helposti erilaisia käyttöoikeuksia.  Sopivin 365 -liiketoiminta-alustan avulla rakennettu järjestelmä elää yrityksesi muuttuvienkin tarpeiden mukana ja sen jatkokehittäminen onkin mutkatonta. Kaikki tieto säilyy omassa Microsoft 365-ympäristössä, joten Sopivin 365 on luotettava ja turvallinen ratkaisu. Vapautamme sinut excel-taulukkoviidakosta, turhista järjestelmistä ja niiden hallitsemattomista käyttöönotoista ympäri organisaatiota.

Aina tarpeeseen rakennettu ratkaisu

 

Oivaltava ja inhimillinen it-projekti

 

Liiketoimintasi mukana kehittyvä järjestelmä

Mitä tarvitsen?

  • Tekniset vaatimukset: Microsoft 365 -ympäristö, jota Sopivin 365 hyödyntää
  • Muut vaatimukset: innostus uuden ja paremman oivaltamiseen, sitoutuminen intensiiviseen mutta valonnopeaan projektityöskentelyyn ja meille pähkinä purtavaksi

Miksi Sopivin 365?

Kehittämämme teknologian ansiosta Sopivin 365 -käyttönottoprojektit hoituvat äärimmäisen nopeasti, muutamassa viikossa tai jopa päivässä. Meille Sopivin 365 -käyttöönottoprojekti ei olekaan perinteinen it-projekti vaan oivallusten sarja: projektin aikana rakennamme juuri sinun tarpeisiisi sopivan, laatua, tuottavuutta ja työviihtyvyyttä parantavan järjestelmän. Nopeammin kuin kukaan muu.

Näe iso kuva

Näe iso kuva

Kokoa yksittäiset tiedonjyvät toimintaa ohjaaviksi kokonaisuuksiksi. Sopimusten- projektin-, myynnin- tai vaikkapa asiakkuuksienhallinta yhden käyttöliittymän alle.
Fiksaa mitä vain

Fiksaa mitä vain

Tuotanto, varasto, logistiikka, myynti – mitä muuta? Toiminnallisuudet suunnitellaan sinun tarpeisiisi: raportointiin, tarjoukseksi jalostamiseen tai  tiedon jakamiseen  – työvirtojen ja -tehtävien automatisoinnin mahdollisuudet ovat rajattomat.
Ihmisten IT-projekti

Ihmisten IT-projekti

Sopivin 365 -alustan käyttönotto ei ole perinteinen it-projekti. Saat vapaasti muuttaa mieltäsi projektimatkan varrella ja keksiä uutta sen jälkeenkin, kuten ihmisillä on tapana. Joustava toimintatapamme ja ketterä järjestelmämme on rakennettu juuri sitä varten.
Et ehdi kissaa sanoa

Et ehdi kissaa sanoa

Siinä missä IT-projekti aiemmin vei kuukausia, me teemme saman muutamassa viikossa, jopa päivässä.  Nopeammin kuin kukaan muu. Uusia toiminnallisuuksia toteutukseen jopa tunneissa.
Tuttu ja turvallinen

Tuttu ja turvallinen

Sopivin 365-alustan avulla ratkaisu rakennetaan aina asiakkaan omaan Microsoft 365-ympäristöön ja tärkeät tiedot ovat aina sinun hallussasi. Tutut Office-työkalutkin palvelevat järjestelmän käytössä.

Apuna alussa

 

Me olemme apunasi tarvittavan ratkaisun rakentamisessa. Sinulla voi olla kirkas kuva siitä, mitä tarvitset, mutta tarvittaessa riittää, että kuvailet tekemisen ja sen haasteet. Me ehdotamme puolestamme ratkaisua, jolla mutkia vedetään suoriksi. Monesti ajatus tarkentuu vasta projektin käynnistyttyä ja sekin on sallittua.

Sopivin 365 -alusta otetaan käyttöön aina koulutuksen saattelemana.

Tukena tarvittaessa

 

Ylläpitopalvelun piirissä pidämme huolen siitä, että palvelut ovat aina ajan tasalla ja käytettävissä.

Helpdesk-järjestelmä toimii omilla Microsoft 365 -tunnuksilla ja auttaa kaikissa peruskäytön arkisissa asioissa sekä tarvittavissa muutos- ja kehitystöissä.