Inhimillinen IT-projekti - lataa opas

Pilvilammesta ELY:n Yritysten kehittämispalveluiden sopimustoimittaja

Pilvilammesta ELY:n Yritysten kehittämispalveluiden sopimustoimittaja

Pilvilampi Software Oy valittu yhdeksi ELY-keskuksen tarjoamien Yritysten kehittämispalveluiden puitesopimustoimittajista. Tämä tarkoittaa, että PK-yritys voi saada tuntuvan tuen yrityksen kehittämiseen tuottavuuden ja digitalisaation saralla Pilvilammen asiantuntijan avustuksella.

Mitä ovat ELY:n Yritysten kehittämispalvelut?

Kyseessä on PK-yrityksille suunniteltu, helposti haettava ja kevyt tukimuoto, jolla tähdätään yritysten kasvun ja kehityksen tukemiseen. ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut sisältävät kolme eri palvelua: analyysin, konsultoinnin ja koulutuksen, joista Pilvilampi tarjoaa konsultointia Tuottavuus ja digitalisaatio -aihealueella.

PK-yrityksen on siis mahdollista saada tuntuva, 75% tuki ELY-keskukselta digitalisaation strategisen tason suunnitteluun. Hakemuksen täyttäminen on vaivatonta ja hakuprosessi on nopea. Tuen saatuaan PK-yritys itse maksaa konsulttipäivästä vain 325 €/pv (alv 0%), loppuosan ELY maksaa palveluntuottajalle suoraan. Tukea voi saada maksimissaan 15 päiväksi kolmen vuoden aikana. Kerralla tukea myönnetään 2-5 päivää.

Miten Pilvilampi Software voi auttaa?

Pilvilampi Softwaren erityisosaamista ovat yritysten sisäisten prosessien tehostaminen ja digitalisointi, manuaalisen työn automatisointi ja asiakkaan käytössä mahdollisesti olevan Microsoft 365 -pilviympäristön tehokkaampi hyödyntäminen tiedonhallinnassa.

Tuottavuuden ja digitalisaation -aihealueella PK-yritys voi hakea tukea strategisiin toimiin, joilla kehitetään:

  • teknologian ja digitalisaation hyödyntämismahdollisuuksia yrityksen toiminnassa
  • työn sujuvuutta ja tuotantoa
  • yrityksen tuotannon ja/tai palvelun tehokkuutta tai laatuprosesseja
  • tuotanto-ja palveluprosesseja sekä niiden seurantaa ja johtamista
  • tuotanto-ja palveluprosesseja vastaamaan kansainvälisten asiakkaiden vaatimuksia

Millainen yritys voi hyödyntää kehittämispalveluita?

Pilvilampi  tarjoaa tuottavuus ja digitalisaatio -aihealueella konsultointia yrityksille, jotka haluavat tehostaa ja kehittää sisäisiä toimintojaan sekä etsiä digitaalisia ratkaisuja liiketoiminnan tehostamisen tueksi. Tavoitteena on, että yrityksen  liiketoiminnan kilpailukyky paranee, kun yrityksen prosessit kehittyvät ja/tai yritys pystyy paremmin hyödyntämään uusia teknologioita.

ELY:n Yritysten Kehittämispalvelut ovat saatavilla jokaiselle PK-yritykselle, jolla on edellytykset kannattavaan toimintaan. Tuottavuus ja digitalisaatio -osa-alueen osalta palvelut edellyttävät, että yritys on vakiinnuttanut toimintansa eli että takana on vähintään yksi tilikausi. Lisäksi muut yrityksen saamat julkiset tuet voivat vaikuttaa tuen myöntämiseen.

  • Ei toimialarajoituksia
  • Ei yhtiömuotorajoituksia
  • Ei kansainvälistymisvaatimusta, myös paikallisilla markkinoilla toimiville yrityksille

Miten toimin?

Sinun ei tarvitse tietää tarkalleen, miten voisitte kehittää prosessejanne tai hyödyntää uusia teknologioita tehokkaammin, keskustellaan siitä yhdessä. Tärkeintä on palava halu viedä yrityksen toimintaa eteenpäin ja kehittää sen kilpailukykyä!

Neuvomme matkaan myös ELY-hakemuksen tekemisessä.

Kysy lisää ELY-konsultoinnin vastuuasiantuntijaltamme: Pia Aspholm, 040 1284 894, pia.aspholm@pilvilampi.fi

Voit lukea lisää ELY-keskuksen Yritysten Kehittämispalveluista myös ELY-keskuksen verkkosivuilta.