Inhimillinen IT-projekti - lataa opas

Pia Aspholm Pilvilammen toimitusjohtajaksi 6.6.2022

Pia Aspholm Pilvilammen toimitusjohtajaksi 6.6.2022

Pia Aspholm siirtyy Pilvilampi Software Oy:n toimitusjohtajan tehtäviin 6.6.2022 alkaen. Verkkoyhteyksien markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen tehtävistä Pilvilammelle siirtynyt Pia on toiminut yrityksessä vajaat kolme vuotta operatiivisen johtajan nimikkeellä. Väistyvä toimitusjohtaja Kai Halonen yrityksen perustajana ja keskeisen teknologian isänä keskittää jatkossa katseensa entistä voimakkaammin Pilvilammen sovellusalustan kehitykseen ja saa samalla työrauhan johdattaa projektitiimiä entistä hienompien lopputuotosten pariin entistä osaavampana.

– Pia on työskennellyt Pilvilammella kolmisen vuotta mutta ihmissuhteemme yli kaksikymmenvuotisen historian aikana olen nähnyt Pian menestyvän moninaisissa rooleissa ja tilanteissa, muun muassa ottavan perheyrityksen vetovastuun pelottomasti vastaan haastavien olosuhteiden vallitessa. Pian kyky tarkastella yritystoimintaa joka kulmasta ja haastaa rohkeasti tekemisen tasoa entisestään on syy, miksi halusin Pian tähän rooliin, Kai kertoo.

-Yritys on viime vuodet keskittynyt voimakkaasti keskeisen teknologiansa kehittämiseen ja entistä monipuolisempien järjestelmäratkaisuiden mahdollistamiseen, kuten on kuulunutkin. Samassa on kuitenkin pari muuta seikkaa saattanut jäädä vähemmälle huomiolle. Minun työmaani toimitusjohtajana alkaa siitä. Keskityn kaikkeen siihen, mitä Pilvilampi teknologiansa lisäksi on, loistotuote yksinään kun ei kuitenkaan tee yhdestäkään yrityksestä loistoyritystä, Pia kommentoi

Kai ja Pia hoitavat molemmat jatkossakin nykyiset asiakkuusvastuunsa ja roolinsa projekteissa. Pia jatkaa myös ELY:n yritysten kehittämispalveluiden puitteissa Pilvilammen vastuuasiantuntijana. Kai Halonen toimii myös Pilvilammen hallituksen puheenjohtajana.

– Lähdemme tavoittelemaan viime vuosia merkittävämpää kasvua ja valmistaudumme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin tuotekehitystyön saattelemana. Tämä uudelleenroolitus mahdollistaa keskittymisen yhtäaikaisesti kaikkeen, mitä se vaatii, lausuu Kai lopuksi.

Meille saa soittaa ja kirjoittaa:

Chief Executive Officer, Pia Aspholm, 040 1284 894, pia.aspholm@pilvilampi.fi

Chief Technology Officer, Kai Halonen, 044 3200 368, kai.halonen@pilvilampi.fi