Inhimillinen IT-projekti - lataa opas

Maija Saikko tehostamaan Pilvilammen projektityötä

Maija Saikko tehostamaan Pilvilammen projektityötä

Maija Saikko on aloittanut kuluneen kesän aikana työnsä Pilvilammen projektihallinnan tehostamisessa. Maijan  tehtävänä on huolehtia projektien sujuvasta etenemisestä budjetissa ja taata mutkaton ja kattava asiakasviestintä niiden aikana.

Monipuolisen työkokemuksen omaava Maija tuo tekniseen projektityöskentelyyn toivottua asiakas- ja liiketoimintanäkökulmaa sekä mittavan asiakaspalvelukokemuksensa että yrittäjätaustansa ansiosta. IT-projektien kommervenkit Maija taas tuntee entuudestaan aiemmista tehtävistään ohjelmistotalon käyttöönottoprojektien onboarding-prosessissa.

– Maija on sulahtanut tiimiin kuin olisi ollut mukana yrityksen ensimmäisestä päivästä alkaen. Mahtava tekemisen meininki ja kehittämisen paikkoja tunnistava sekä asiakkaan parasta pohtiva ote johtavat väistämättä Pilvilammen tarjoaman asiakaskokemuksen kehittymiseen, iloitsee Pilvilammen tj Pia Aspholm.

Maijan työt Pilvilammella on lähteneet hienosti käyntiin ja rooli projektien edetessä sekä uusien alkaessa myös vahvistuu.

– On hienoa tehdä töitä näin tiiviissä porukassa, missä jokaisen työpanoksella on merkitystä ja sitä arvostetaan. Syksyn näkymät uusien projektien osalta ovat positiiviset ja innolla odotan, minkälaisten ihmisten ja yritysten kanssa päästään työskentelemään, kertoo Maija.

– Jokaisen toimialan ja yrityksen tarpeet sekä toimintatavat ovat hyvin erilaisia. Se, että pystytään tarjoamaan ratkaisuja jokaiselle asiakkaalle räätölöidysti, on todella hienoa. Projektitkin rakentuvat siis hyvin yksilöllisesti, mikä tekee projektinhallinnasta todella mielekästä ja tarjoaa sopivasti myös haastetta tekemiseen, Maija jatkaa.

Maija työskentelee Vaasasta käsin, mutta palvelee Pilvilammen asiakkaita ympäri Suomen. Maijan tavoitat osoitteesta maija.saikko@pilvilampi.fi