Inhimillinen IT-projekti - lataa opas

Timo Hämäläinen Pilvilammen myynnin johtoon

Timo Hämäläinen Pilvilammen myynnin johtoon

Pilvilammen tiimi on vahvistunut jälleen ja laajentunut samalla pääkaupunkiseudulle uuden Sales Leadin Timo Hämäläisen liityttyä yrityksen avainhenkilöiden joukkoon marraskuun alussa.

Timo siirtyy vastaamaan Pilvilampi Softwaren myynnin kehittämisestä toimittuaan tätä ennen useiden SaaS-ohjelmistojen myynnin parissa, viimeisimpänä pelillistämisratkaisuja kehittävän tanskalaisen LeadFamlyn palveluksessa. Timolla onkin taskussaan B2B myynnin ja markkinoinnin tehtävistä miltei 20 vuoden kokemus, jonka hän on kerryttänyt mm. Basware Oyj:n ja Sanoma-konsernin palveluksessa.

Tasaista, mutta rauhallista liiketoiminnan kasvua tehnyt Pilvilampi tavoitteleekin nyt vauhdikkaampaa kasvutahtia. Timon tärkeä tehtävä on siis luoda yritykseen myynnin infrastruktuuri ja myynnillinen toimintatapa. Tavoitteena on varsinaisen myyntitiimin rakentaminen.

Timon houkutteli Pilvilammen toimintaan mukaan sekä mahdollisuus kehittää omaa osaamistaan Microsoftin tuotteiden parissa että Pilvilammen uniikki tapa tuottaa asiakkailleen tiedonhallinnan ratkaisuja.

– Näen paljon potentiaalia tarjoamassamme liiketoiminta-alustassa ja ketterässä sekä joustavassa tavassamme toteuttaa asiakkaiden ratkaisuja konfiguroiden. Liiketoiminta-alustan hyödyntämisen mahdollisuudet yritysten liiketoimintojen ja tukitoimintojen moninaisissa prosesseissa ovat lukemattomat. Pilvilammen tapa toimia on ainutlaatuinen ja näen suurena mahdollisuutena viedä tätä ilosanomaa markkinoilla eteenpäin, Timo kertoo.

Pilvilammen päämaja sijaitsee Vaasassa, mutta asiakkaita palvellaan jo tälläkin hetkellä Helsingistä Rovaniemelle. Syntyjään Etelä-Pohjanmaalta kokoisin oleva Timo taas työskentelee Espoosta käsin.

–  Eteläpohjalaisuudestani huolimatta uskaltauduin tekemisiin vaasalaisten kanssa, Timo nauraa. Olen pääkaupunkiseudulla nyt ensimmäinen Pilvilammen lipun heiluttaja. Toivottavasti täällä on pian reippaamminkin pilvilampelaisia, hän jatkaa.

Uudessa työpaikassa aloittaminen on sujunut hienosti.

– Vastaanotto Pilvilammella on ollut todella hieno. Olen päässyt tapaamaan asiakkaita jo ensimmäisten päivien aikana. Tästä on hyvä jatkaa.

Timon yhteystiedot löydät yritys-sivulta.