Chat with us, powered by LiveChat
 

Case: Vuokra-asunto- ja kiinteistönhallinta

Asuntokohteiden tehokas hallinta on nyt helppoa. Kun kaikki tiedot ovat yhden kirjautumisen takana, ovat päivittäiset rutiinit, kohdetietojen ylläpito ja tiedon saanti mutkatonta.

Sopivin O365 – Kiinteistö

on vuokra-asunto- ja kiinteistönhallinnan käyttötarpeisiin räätälöitävä järjestelmä. Kaikki tarvitsemasi tiedot ja työkalut ovat yhdessä käyttöliittymässä. Kohdetiedot tallentuvat aina oikeisiin paikkoihin ilman erillistä hallintaa. Turha tietojen etsiminen jää pois ja säästää jopa -50% ylläpitoprosessiin kuluvasta työajasta.

 

Työkalu tarjoaa kattavat ominaisuudet päivittäiseen hallintoon ja ylläpitoon.
kiinteistönhallinta vuokra-asuntojenhallinta office 365 O365 asianhallinta tiedonhallinta

Vikailmoitukset ja huoltotiketit

Kohde- ja huoneistotiedot

Dokumenttien generointi

Vuokrasopimukset

Asuntohakemukset

Kiinteistöhuoltajat

Helppo käyttöönotto

Johdantona yhteistyölle on Starttipäivä, jossa parhaat käytännöt sekä Sopivin -alusta tuodaan liiketoiminnan avuksi – Kaikki helposti, kevyesti, ja nopeasti. Parhaat ratkaisut saadaan, kun sinulla on kuva siitä, miten haluaisit järjestää optimoitavan prosessin tai toimintatavan. Usein autamme myös kirkastamaan toimintatapaa ja löytämään tekemisen punaisen langan. Tehostamme kokonaisvaltaisesti datan keräämistä, näyttämistä, muokkaamista, raportointia sekä automatisointia.

Ylläpito ja  tukipalvelut

Ylläpitopalvelun piirissä pidämme huolen siitä, että palvelut ovat aina ajantasalla ja käytettävissä. Tukipalvelut ovat käytettävissä kun tarvitset apua peruskäytössä tai kehitystyössä. Palvelemme myös mikäli tarvitset järjestelmään lisätoiminnallisuuksia tai uusia ominaisuuksia.

 

Helppo saada apua

Helpdesk-järjestelmä toimii omilla O365 -tunnuksilla ja auttaa aina peruskäytöstä alkaen sekä tarvittavissa muutos- ja kehitystöissä.

CASE: KAUHAVAN VUOKRA-ASUNNOT OY

Asiakkaalle otettiin käyttöön Sopivin O365 ohjelmistoalusta ja Vuokra-asunto- ja kiintestöhuoltohallinta. Nyt asiakkaan on helppo ylläpitää toimintaa ja tietoa.

 

“Paljon turhanpäiväistä räppäämistä tietokoneella jää pois, kun oleelliset asiat on järjestelmässä kiteytetty. Kaikki aiemmin Word-asiakirjoissa oleva tieto on nyt hallittavasti kytketttynä omiin asuntoihin / kohteisiinsa.

 

Aiemmin kiinteistöpuolesta (talotekniikka) ei ollut minkäänlaista rekisteriä vaan ainoastaan erinäisiä Excel-taulukoita, joiden päivitettävyys ja luettavuus oli erittäin heikolla tasolla. Nyt kaikki kiinteistön oleelliset ja ennen kaikkea suodatettavat tiedot, perussäädöt, ja jopa asuntokohtaiset korjaukset/viat voidaan kirjata suoraan järjestelmään, joka on 24/7 kaikkien asianosaisten saatavilla. Korjaustapauksissa voidaan esittää vain oleellinen tieto, jolloin huoltokirja on pieni, ja soveltuvuus esim. rivitaloille riittää täysin.”

 

– Kauhavan Vuokra-Asunnot Oy

Uuden järjestelmän tuli tarjota asiakkaalle

  • Helppo vuokra-sopimusten teko suoraa hakemuksesta
  • Aina ajantasainen asukasrekisteri
  • Vapaiden asuntojen web-näkyvyyden helppo päivitys
  • Vikailmoitukset, jotka välittyvät suoraa kiinteistönhoidolle
  • Mobiilisti toimiva kokonaisuus

 

PDF 3,8Mb