Chat with us, powered by LiveChat
 

Sopivin O365

Sopivin O365 on ainutlaatuinen järjestelmä sekä mielestämme maailman modernein ja tehokkain tapa toteuttaa ketteriä ratkaisuja Microsoft 0365:n päälle.

Sopivin -sovellusalusta

auttaa yrityksen tietohallinnon ja liiketoimintayksiköiden toimintaa:

 

 • Tehostaa työaikaa järjestämällä asianhallinnan ja toimintatavat yhteen järjestelmään.
 • Vähentää päällekkäisiä järjestelmiä, jotka eivät keskustele keskenään.
 • Säästää rahaa poistamalla turhia ohjelmistoja ja pilvipalveluita.
 • Lisää tietohallinnon kykyä tuottaa ja pitää yllä ketteriä ja kustannustehokkaita palveluita ilman tarvetta varjo-IT:n syntymiselle.
sopivin o365 tietohallinto asianhallinta ohjelmisto

Ota käyttöösi tehokkaat O365 -ratkaisut organisaation tiedonhallintaan.

 

Usein organisaatiolla on jo käytössä useita eri pilvipalvelujärjestelmiä. Ne eivät kuitenkaan osaa keskustella keskenään ja tärkeät tiedot levittäytyvät eri palveluihin. Tämä hankaloittaa tiedon käytettävyyttä ja löydettävyyttä, luo turhia tietoturvariskejä sekä hukkaa työntekijöiden aikaa epäolennaisuuksiin.

 

Toiminnallista tehokkuutta ja kustannussäästöjä

Sopivin on moderni ja tehokas tapa toteuttaa 0365:n päälle ketteriä, yksilöityyn liiketoimintaan tai prosessiin, räätälöityjä ratkaisuja.

Järjestelmän avulla voidaan helposti, nopeasti ja kustannustehokkaasti rakentaa sinun toimintaasi sovitettuja ratkaisuja. Sopivin vähentää merkittävästi yritysten varjo-IT:tä ja sen aiheuttamia kuluja.

 

 • Moderni tapa ratkoa tiedonhallintaa tehokkailla 0365 -sovelluksilla.
 • Vähentää keskimäärin 2-4 kpl muita käytössä olevia pilvipalvelusovelluksia.
 • Vähentää tehtäviin kuluvaa aikaa keskimäärin 50 % rutiineja automatisoimalla.
 • Tehostaa tiedon hallinnointia ja löydettävyyttä.

Jos sinulla on haastava prosessi tai toimintatapa, tehostamme sitä. Mikäli punainen lanka vielä puuttuu, autamme sen löytämisessä.

Ratkaisulla voidaan suoraviivaistaa missä tahansa organisaatiossa sijaitsevaa prosessia: tuotanto, IT, asiakirjahallinta, varasto, myynti, hallinto tai jokin muu. Vain kyky havaita pullonkaulat ovat rajana toimintasi kehittämiselle!

Sopivin -ratkaisussa haluttu järjestelmä rakennetaan asiakkaan omaan ympäristöön ja tärkeät tiedot ovat aina sinun hallussasi. Järjestelmän käyttöönotto helpottaa myös yrityksen tietohallinnon työtä. Sovellusalusta tarjoaa järjestelmäratkaisuja erilaisiin IT:n ja liiketoiminnan tarpeisiin.

 • Tuo tieto kaikkien saataville
 • Tehosta työntekijöiden toimintaa
 • Vähennä IT-kustannuksia
 • Antaa kokonaisvaltaisen kuvan organisaation datasta, palveluista ja käyttäjistä
 • Poista tiedon ja toiminnan kaaosta

Helppo käyttöönotto

Johdantona yhteistyölle on Starttipäivä, jossa parhaat käytännöt sekä Sopivin -alusta tuodaan liiketoiminnan avuksi – Kaikki helposti, kevyesti ja nopeasti. Parhaat ratkaisut saadaan, kun sinulla on kuva siitä, miten haluaisit järjestää optimoitavan prosessin tai toimintatavan. Usein autamme myös kirkastamaan toimintatapaa ja löytämään tekemisen punaisen langan. Tehostamme kokonaisvaltaisesti datan keräämistä, näyttämistä, muokkaamista, raportointia sekä automatisointia.

Ylläpito ja  tukipalvelut

Ylläpitopalvelun piirissä pidämme huolen siitä, että palvelut ovat aina ajantasalla ja käytettävissä. Tukipalvelut ovat käytettävissä kun tarvitset apua peruskäytössä tai kehitystyössä. Palvelemme myös mikäli tarvitset järjestelmään lisätoiminnallisuuksia tai uusia ominaisuuksia.

Helppo saada apua

Helpdesk-järjestelmä toimii omilla O365 -tunnuksilla ja auttaa aina peruskäytöstä alkaen sekä tarvittavissa muutos- ja kehitystöissä.

 • Asianhallinta - Tiedonhallinta

  Järjestä organisaation tiedonhallinta keskitetysti ja tehokkaasti. Tiedon helppo käyttettävyys, ylläpidettävyys ja jakaminen niitä tarvitseville mahdollistavat tehokkaan johtamisen sekä sujuvan päivittäisen toiminnan.

 • Organisaation prosessit ja toiminnot

  Reaaliprosessi, tuotanto, varasto, logistiikka, myynti. Sopivin tuo optimoitavaan prosessiin tehokkuutta sen sijainnista tai käyttökohteesta riippumatta.

 • Monipuoliset mahdollisuudet

  Sopivin -alusta on sovellettavissa kaikkeen tiedon- ja asianhallintaan. Järjestelmällä voidaan rakentaa esim. asioiden valmisteluun, käsittelyyn, päätöksentekoon, julkaisemiseen sekä arkistointiin tarkoitettuja ratkaisuja.

 • Ylläpidon resurssivaraus

  Kattavan ylläpidon takaamme varaamalla asiakkaan tarpeisiin sovitun määrän kuukausittaisia työtunteja.

Sopivin O365 asianhallinta projektinhallinta crm tiedonhallinta
kiinteistönhallinta O365